Professionell tvättutrustning

Vi är Excellence partner till Electrolux Professional sedan 1994 vilket innebär att vi säljer och utför garantiservice på deras produkter. Vi har certifierade tekniker med många års erfarenhet av branschen. Men vi servar och reparerar givetvis de flesta fabrikat på marknaden.

Vi hjälper både fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från reparation till nyinstallation där vi renoverar och bygger nya tvättstugor. Vi erbjuder serviceavtal för er tvättstuga där vi förlänger livslängden på utrustningen samt minimerar dom akuta driftavbrotten under maskinens livslängd.
Vi säljer och installerar elektroniska boknings och passersystem där en stulen tvättid numera är ett minne blott.

Vi installerar även automatisk dosering av tvättmedel. Med ett automatiskt doseringssystem optimeras doseringen av tvättmedel. Det ger en trivsammare tvättstuga, minskad miljöbelastning och minskade hud- och allergiproblem samt mindre slitage på tvättmaskinerna.

För städbranschen erbjuder vi en lösning där man med hjälp av tvättmaskinen får städklara moppar. Detta görs med en specialanpassad tvättmaskin som ser till så att mopparna håller rätt fuktighet och innehåller rätt mängd rengöringsmedel när den kommer ut ur tvättmaskinen.

Detta är ett handplock a det vi sysslar med, vi kan det mesta när det kommer till tvättutrustning.