Storkök

Service

Vi är ett företag med många års erfarenhet av service på storköksutrustning. Vi servar de flesta märken på marknaden och utför även garantireparationer på ett flertal fabrikat där vi kontinuerligt genomgår utbildningar för att hålla oss uppdaterade. Vi erbjuder serviceavtal där vi gör förebyggande underhåll på maskiner för att få oönskade stopp vid högsäsong. Vid service av storköksutrustning är det inte sällan väldigt bråttom att få igång utrustningen. Ring då oss, vi vet vad det handlar om…

 

Försäljning

Vi säljer professionell storköksutrustning såsom diskmaskiner, ugnar, kokgrytor, rostfria kylar,  frysar, fritöser, café- och bagerimaskiner, kaffebryggare, värmevagnar, rostfria bänkar ja de mesta man kan tänka sig i ett kök. Vi tillhandahåller de flesta fabrikat på marknaden och i samråd med kunden tar vi fram rätt produkt för rätt ändamål.

 

Underhållsprodukter

Vi säljer rengöringsprodukter för storkök, såsom diskmedel, sköljmedel, ugnsrengöring, desinficering, disktabletter för ugnar, granuler för grovdiskar och mycket mer.